ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ....

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΓΕΦΥΡΕΣ»

Τι είδους άνθρωπος αλήθεια είσαι; και τι άνθρωπος θα ήθελες να είσαι;
Υπάρχουν σε γενικές γραμμές 4 είδη ανθρώπων όσον αφορά την δυναμική τους, χωρίς να λέμε ότι μεν είναι καλύτεροι και οι δε χειρότεροι, ανώτεροι ή κατώτεροι, ή ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους, απλά λέμε τι υπάρχει.
0. Είναι οι άνθρωποι που καθημερινά προσπαθούν να βγάλουν την μέρα, μέσα από άγχη, αγωνίες και πολύ πόνο. Που προσπαθούν να βρουν στιγμές χαράς και απολαμβάνουν την ζωή στο μέτρο του δυνατού.
1. Οι άνθρωποι που μαθαίνουν, εξελίσσονται διαρκώς, προσέχουν, προοδεύουν και προσπαθούν να χαίρονται την ζωή και ταυτόχρονα έχουν μια αύρα διδακτικότητας και είναι αυτοί που συνήθως συμβουλευόμαστε.
2. Είναι οι άνθρωποι που είναι πραγματικά στηρίγματα, που όταν τους χρειαστείς θα τρέξουν να βοηθήσουν, είναι οι άνθρωποι που αναδύουν ένα άρωμα σοφίας και σε κατακλύζουν με την ενέργεια τους. Η παρουσία τους είναι εξαιρετικά έντονη.
3. Είναι οι άνθρωποι που είναι πραγματικές ανθρώπινες γέφυρες πέρα από χρόνο, χώρο και πρόσωπα. Η προσωποποίηση της προσφοράς, της αγάπης και της ενότητας. Σχεδόν αυτάρκεις. Η συνάντηση με έναν τέτοιο άνθρωπο είναι εξαιρετικά σπάνια.
4. Πρέπει να υπάρχει και ένα ακόμα είδους ανθρώπου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...