ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ....

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΟ Ή ΜΑΥΡΟ - ΖΗΣΕ

Αν πεις ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει θα βγει κάποιος και θα σου πει ότι ο άνθρωπος αλλάζει.
Αν πεις ότι ο άνθρωπος αλλάζει θα βγει κάποιος και θα σου πει ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Αυτός ο κάποιος μπορεί επίσης να είσαι και εσύ ο ίδιος ή και εγώ που γράφω. Η αλήθεια βρίσκεται πέρα από το αλλάζει και δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Απόλυτα μην εμπιστεύεσαι ποτέ κανέναν, που δεν σημαίνει ότι είσαι καχύποπτος, αλλά απλά σημαίνει ότι σκέφτεσαι, δεν υπερεκτιμάς ούτε υποτιμάς, αλλά προσέχεις, ακούς. Επαναλαμβάνω όμως "μην ακούς κανέναν". Αυτός ο "κανένας" μπορεί να έχει και περισσότερα προβλήματα από εσένα.
Κάποιος γεννήθηκε σε πλούσια οικογένεια και έλαβε την καλύτερη δυνατή μόρφωση και έγινε ένας άνθρωπος καλοσυνάτος. Αντίθετα κάποιος επίσης από πλούσια οικογένεια και με μόρφωση έγινε ένας διεφθαρμένος άνθρωπος.
Κάποιος γεννήθηκε απίστευτα φτωχός και όμως κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να ευτυχήσει.
Κάποιος εξίσου απίστευτα φτωχός έζησε μια δυστυχισμένη ζωή.
Πολλές παραλλαγές  και άνθρωποι που ανάλογα τις συνθήκες και τις επιλογές που έκαναν διαμόρφωσαν τις πεποιθήσεις τους. Εσύ ποιον θα πιστέψεις; Γνώμη μου; Κανέναν με κλειστά μάτια. Μόνο τον εαυτό σου.

Δείξε ανωτερότητα-μην κρατάς κακίες, εκφράσου, βρες την αθωότητα σου, γέλασε, κλάψε, τόλμησε, φρόντισε το σώμα σου, βρες τις τροφές που σου κάνουν καλό, άνοιξε τα φτερά σου όσο ανοίγουν δεν έχει σημασία είναι τα δικά σου φτερά. Ζήσε.


- Αντώνης Χαρατσής


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...