ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ....

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ!

Στην ζωή αποχωριζόμαστε και συναντάμε ανθρώπους ανάλογα με το δικό μας επίπεδο πνευματικής εξέλιξης. Αλλά πολλές φορές είναι πάντα οι «ίδιοι» άνθρωποι. Πολλές φορές τους ξανασυναντούμε με άλλες μορφές είτε γιατί έχουμε ακόμα κάτι να μάθουμε, είτε για να επιβεβαιώσουμε κάτι που μάθαμε.
Όταν μπαίνουμε στην διαδικασία του να υποβάλλουμε στους εαυτούς μας να μορφοποιήσουν  ένα νοητικό υποσυνείδητο ή συνειδητό προσχέδιο, για το ποιους ανθρώπους θα συναντήσουμε, καθώς και ένα σχέδιο για τους ανθρώπους που έχουμε τώρα στην ζωή μας, τότε αντί να γίνουμε η εμπειρία, ή η κατάσταση, προσπαθούμε να ελέγξουμε την κατάσταση και να δημιουργήσουμε ασήμαντες εμπειρίες, που δεν είναι τίποτα άλλο από μνήμη που, αντιφατικά θέλει να πρωτοτυπήσει, επαναστατώντας φαινομενικά και εξωτερικά, αντί για εσωτερικά και ουσιαστικά.
Όσο «αναγνωρίζουμε» τους ανθρώπους που συναντάμε, τόσο θα εξαρτόμαστε από μια κατάσταση ή εμπειρία, και τόσο θα υποφέρουμε από φόβο και άγνοια., δηλαδή το περίβλημα του εξωτερισμού που τρέφεται από την ρίζα της αιτιοκρατίας - της σκέψης.
Ας την ξεριζώσουμε, και ας αποδεχτούμε την ζωή ως έχει. Τότε θα γεννηθεί αυθόρμητα η όποια δράση και συνεξέλιξη.

- Αντώνης Χαρατσής

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...